Halden SK klar for Tour de O-ringen

Med 5 dager til start på Tour de O-ringen er det tid til å avsløre laget. Etter de siste ukers hårdkjør for å komme på lag har Halden SK trener Kenneth Buch(med hjelp fra SOFT) valgt ut følgende løpere til å representere Halden SK.
 
885522
 
Anders Nordberg
            Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
750509
 
Emil Wingstedt
            Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
791109
 
Erik Axelsson
            Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
501895
 
Jon Pedersen
            Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
916767
 
Mattias Karlsson
            Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
618213
 
Olav Lundanes
            Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
 
762301
 
Anne Margrethe Hausken
Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
989796
 
Ida Marie Næss Bjørgul
Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
502549
 
Iliana Shandurkova
Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
 
515020
 
Vendula Klechova
Halden SK, NOR
 
 
 
 
 
Sportssjef: Kenneth Buch 

Halden stiller et utrolig sterkt lag og gleder seg utrolig mye til å starte Touren. I år er det, som det bør være seg for en tour, bonus-sekunder å hente både under og for hver etappe. Dette betyr at lag-taktikk kommer inn i bildet i høyere grad enn før. Vi er det lag med flest utøvere i Herreklassen og nest flest i Dameklassen, så vi satser på å utnytte dette til vår fordel, ryktes det i Halden leiren. Herunder forteller Kenneth Buch litt om de enkelte løpere å deres taktikk.

Laget: Vi stiller med 2 lagkapteiner, Anders Nordberg og Emil Wingstedt, etter det har hver enkelt utøver klare oppgaver i forhold til de enkelte etapper. Hvem som ender som den endelige kaptein må de første etapper avgjøre.

Anders Nordberg; Kommer å sikte etter sammendraget. Har sin styrke på individuelle distanser mellom 30 og 90 min.
Emil Wingstedt; Kommer å sikte etter sammendraget. Har sin stryke i fellesstart, jaktstart og sprinter.
Erik Axelsson; Har til oppgave å stjele bonussekunder på de individuelle løp og ta etappe-seire. Har sin styrke på distanser mellom 35 og 90 min.
Jon Pedersen; Har til oppgave å rykke tidlig for å ta bonussekunder fra konkurrentene. Har en fri rolle ellers. Er gjennomtrent og en joker på hver etappeseir.
Mattias Karlsson; Lagets sprinter. Kommer å ligge passivt å vente på sen avgjørelse. Skal ta etappe seieren på sprinten.
Olav Lundanes; Kommer å støtte Anders og Emil i stigningene, på flate etapper har han en fri rolle.  Har sin styrke i Motbakker.
Anne Margrete Hausken; Grunnet et liten avbrekk i treninga, satser ikke Hausken på sammendraget. Derimot kommer hun å satse på etappe seire. Har sin styrke i sprinten.
Ida Marie Næss Bjørgul; Har til oppgave å rykke å ta bonussekunder tidlig på ettappen. Har sin styrke i hurtigheten, samt evnen til å rykke.
Iliana Shandurkova; Har til oppgave å sikre høy fart på den siste del av løypen, så ingen kan henge med gratis. Har sin styrke flatere partier og har en stor motor.
Vendula Klechova; Har til oppgave å ta etappe seire på tempoetappene. Hennes styrke ligger i et høyt individuelt tempo.

Mer info bla. om bonus-sekunder og pengepremier: http://www.oringen.se/1600.php