Gull, sølv og 4.de på Ultra-lang NM

Vant i utklassingsstilVant i utklassingsstilSuksessen fortsetter for HSK's løpere i de nasjonale mesterskap. Storfavoritt Anders Nordberg formelig knuste all motstand på dagens ultralang og vant med over 12 minutter. Her ble i tillegg Jon Pedersen nr 4 som også viser god form. Sølvet kom i H17-20 med Morten Jarvis Westergård og han var drøye minuttet bak vinner Jonas Juveli. Begge juniorklassene var svært jevne og Morten var de sekundene foran for å kunne sikre en flottt sølvmedalje. Hadde Morten vært 34 sekunder lengre tid, hadde det blitt 5 plass. Så jevnt var det i dag og vi må si at Morten hadde marginene på sin side.I jenteklassen var det også meget jevnt og alle på pallen innom 34 sekunder. Utrolig, man skulle nesten tro at det hadde vært fellesstart.
Anders kom dermed meget sterkt tilbake etter at han måtte kaste inn håndkledet i o-ringen etter magetrøbbel. Anders liker de lange løp og er en skikkelig stayer. Noe han viste denne helgen og også tidligere med svært gode resultater på de lange løp.
At også Morten Jarvis fortsetter med gode lang-resultater, viser at jr VM resultatet ikke var noen tilfeldighet.
Jon Pedersen også nærmer seg medalje i NM sammenheng og det er meget hyggelig. Ikke minst spennende for videre utvikling.