O-VM i Strømstad?

Det er besluttet at Bohuslän/Dals orienteringsförbund blir Sveriges representant i forbindelse med søknaden om å få arrangere VM i Sverige. Søknaden gjelder for 2015 eller ved event. senere anledning. For Halden Skiklubb er dette svært gode nyheter og gir en ekstra stimulans i vårt arbeid videre for å utvikle verdensstjerner i orientering.

Med et VM i vårt absolutte nabolag vil vi få en nærhet og dedikert satsning mot ytterligere fremganger for våre mest talentfulle løpere. Det er Kvillebyen IF og Idefjordens SK som står for søknaden og som svensk orientering har fallt ned på. Dette ble informert om på et møte på lørdag i forbindelse den "årliga föreningsledarträffen" på Strömstads Gymnasium. Med mulighet for jomfruelig terreng og spennende terrengtyper falt altså valget på Strømstad.

Dette vil for Halden SK sin del medføre utvikling av flere spennende o-kart kort vei unna samt svært gode muligheter for gode forberedelser for våre løpere. Og det er ikke minst godt mottatt i vår elitegruppe blant løpere som kan ha dette mesterskapet som et naturlig mål.

Halden Arbeiderblad