Anne Margrethe satser videre med Halden SK

amAnne Margrethe Hausken has signed a new contract with Halden SK. She dreams about winning the NM relay with Halden SK for a third time in row and will work hard for being back at the top in 2012.

Anne Margrethe Hausken som kom til Halden SK i 2008 fortsetter karrieren sin i Halden SK. Med å undertegne en ny kontrakt er fokuset nå på fødsel i juni og full satsning mot VM i 2012 og 2013. Og går alt bra, så drømmer hun om å at hun og Halden klarer å ta et tredje NM-gull i stafett på rad.

Anne Margrethe har termin 6.juni. Det betyr at det ikke blir noe Tiomila eller Jukola på henne i 2011.

(foto Halden SK: NM gull stafett 2010, Klechova, Hausken, Bjørgul)

 Hun kommer likevel til å støtte opp om de andre jentene: ”Foreløpig er formen så bra at jeg kan gi de andre jentene matching både på vintersamlingen i Spania og på økter i Halden, så det får bli mitt lille bidrag fram mot de store stafettene i år. Om jeg følger Tiomila live eller hjemme foran pc-en avhenger nok litt av hvordan kroppen fungerer en måneds tid før termin”.

Hvis alt går etter planen er hun tilbake i løypa på høsten, og arbeidet kan starte mot VM i Sveits (2012) og VM i Finland (2013). ”Jeg ser i stedet fram til å representere Halden SK under NM-uka i september, etterfulgt av 25-manna og Blodslitet. Jeg kommer ikke til å ta noen sjanser, så dersom fysioterapeuten setter ned foten kommer jeg til å droppe høstsesongen og heller fokusere på 2012. Men, vi har sett før at topptrente kvinner kommer raskt og sterkt tilbake”.

For Halden SK betyr dette at vi kan fortsette å dra nytte av Anne Margrethe sin lange erfaring både i konkurranser og treninger i Halden. Last ned pressemeldingen.

Anne Margrethe Har så langt vunnet EM Gull sprint og langdistanse 2008. VM Gull sprint 2008. VM Gull stafett 2009. VM sølv stafett 2005 og 2010, bronse 2007.Seier i verdenscup 2008. Vinner av Tiomila 2009. Dessuten 15 NM Gull, hvorav 5 individuelle og 2 i stafett for Halden SK. Vi ønsker henne lykke til videre og gleder oss til nye stunder som denne ved NM 2010:

NM2010_middel_damer