Next stop: Salpa Jukola

herrer14Noen er allerede på plass, andre underveis. Neste stopp er Salpa Jukola.Og, vi er klare for å løpe fort og riktig, full innsats - med det klare mål - vandrerprisen komme tilbake til Høiås. Det var en tomt i premieskapet i dag ... Løperne er godt forberedt, og UK-ene har gjort tøffe og vanskelige valg. Lagene offentliggjøres ikke før på lørdag - og som vanlig da hos vår gode mediepartner HA. Dog, så mye kan vi røpe at 3 av fjorårets herreløpere er ikke med og det er nye fjes på damenes lag.

Troppen som drar til Finland er ledsaget av trener Mike Vinogradov, logistikk ansvarlige Lacho Iliev og Jørn Nordbrøden, og laglederne Kajsa Nilsson, Anne Haugen, Jan Granstedt og Bjørn Axel Gran. Sist nevnte er også mediekontakt for Halden SK under Jukola og kan nås på +47 909 55 295.

Fra Halden er også supportere på vei - via badstua på Høiås -med båt og buss til Finland. Fra kaffebordet på Høiås kan det også rapporteres at Gubbegjengen har usedvanlig god teft på laguttakene og etappefordelinga på herersiden, men må legge seg i trening på damesiden.