Halden SK lag i Venla

tiodamer_nr3Vi kan her bringe lagoppstillingene til alle HSKs jentelag i Venla. Med 3 jevnt besatte lag har vi et sterkt håp om gode prestasjoner.

På bildet jentene fra 2010 Tiomila hvorav 3 jenter ikke er med dette året.

 

 

 

 

 

 Halden SK Damer lag 1

  1. etp: Galina Vinogradova (32), Halden/Russland
  2. etp: Ingunn fristad (32), Halden/Norge
  3. etp: Celine Dodin (32), Halden/Frankrike
  4. etp: Ida Marie N Bjørgul (23), Halden/Norge

 Halden SK Damer lag 2

  1. etp: Hollie Orr (21), Halden/Skotland
  2. etp: Heidi Stokseth (33), Halden/Norge
  3. etp: Gøril Fristad (32), Halden/Norge
  4. etp: Iliana Shandurkova (26), Halden/Bulgaria

 Halden SK Damer lag 3:

  1. etp: Lea Vercelotti (21), Halden/Frankrike
  2. etp: Gry Granstedt (17), Halden/Norge
  3. etp: Guro Kolstad(20), Spydberg/Norge
  4. etp: Ane Sofie N Bjørgul (20), Halden/Norge

Halden SK Damer 1

Galina: russisk landslagsløper og barnemor som har vist gode takter i løpet av våren, løp også en strålende etappe på Tiomila. Galinas store mål i år er militær-VM i Brasil og normal-VM i Frankrike. Vi kan forvente oss at hun kan være med i teten og sende ut Ingunn med skjelvende knær på 2.etappe.

Ingunn: Vår absolutt mest rutinerte løper i årets Jukola. Og den kvinnelig løper hos oss som har bodd og levd i Finland under en lengre periode. (Nå regner jeg ikke med Maria the star…J) Ingunn er stabil og en meget drillet orienteringsløper som har stafett som spesialitet. I tillegg har hun i vinter lært seg å holde hodet kaldt, det gir henne ut perfekt utgangspunkt. Ikke noen som orienter i fra frøken Fristad i en intens finsk strid.

Celine: Celine er vanligvis vår startkvinne i de store stafettene men har i vår slitt noe med skader men kan helt sikkert bite godt fra seg på en tredje etappe. Det går rykter om god form så forhåpentligvis er vi fortsatt i tetstriden.

Ida: Ida skal ut på sin andre siste-etappe i en stor stafett. Sykdom og skader har satt stopper for noen konkurranser den siste måneden men trent har hun fått lell og hun har i vinter vist hvor god kapasitet hun har når hun løper på sitt beste. Spurt-duell i oppløpet?

Halden SK Damer 2

Hollie: har hatt suverene resultater i vår, senest med en 4.plass i helgas norgescupløp. Vi vil påstå at hun nå er en av englands beste kvinnelige landslagsløpere og spår henne en stor framtid i o-løypa. Hun kan fint være med inn i teten på første etappe.

Heidi: En av skiklubbens store fightere som i vår er tilbake etter mange etterhengene skader. Hun har vist en stabil form under våren. Ikke noe tvil om at Heidi vil føre stafettpinnen videre på en sikker måte.

Gøril Fristad: Gøril har militært-VM i Brasil som årets store mål og er i full trening. Hun har mange gode stafett-etapper og vinster bak seg blant annet for en av våre konkurrentlag Ulricehamn og vi tror hun kan bite godt fra seg på tredje etappe.

Iliana Shandurkova: med bronsemedalje i NM-sprint viser Iliana at hun er i storform og i godrute mot VM i august…..

Halden SK Damer 3

Lea: Den andre franske jenten på laget og den første som gir seg ut i skiklubben sitt ”junislag.” Lea er senior, men passer perfekt inn i dette offensiv unge lag. Lea, som de andre tre har en voldsom formutvikling og det vil bli kult å se hvordan de klarer å presse seniorene.

Gry: Teamets yngste medlem. Første års junior, men tro ikke at det setter stopp for denne jenten. Med en nese av bein og med nordskånsk blod, er det ikke noe som vil stoppe denne jenten på veien. Stabil som få, og med en stigende fysisk formkurve, kan neste hva som helst skje.

Guro: En jente fra de indre Østfolds skogene som i år har entret Halden stallen. Hun har en del tilfelles med Petter Solberg, og når hun på en harmonisk dag som på lørdag vil hestkraftene få styres av orienteringsteknikken, da er ord unødvendige. Guro, vi gleder oss.

Ane Sofie Bjørgul: Bjørgul junior har også vist at formen er super og var å luktet på junior-VM-deltakelse. VI håper og tror at Ane kan gjøre stabil etappe og vil vise de store stjernene på den siste etappen at det er på tide å begynne å se seg bak ryggen. Og jeg er sikker på at det er flere lag, der blant Haldens sitt andre lag, som må gjøre jobben sin skikkelig ellers vil denne gjengen med Ane som anker puste dem i nakken hele veien inn.