Et nytt par i Halden

Marcus_og_Jenny (bilde: HA)Marcus_og_Jenny (bilde: HA)– "Jeg bestemte meg for at jeg skulle gi orienteringen en sjanse til. Satse skikkelig, liksom. Og da måtte det bli i Halden - verdens mest komplette orienteringsklubb", sier Marcus Millegård til Halden Arbeiderblad. Fra 1. juli 2011 er Marcus Millegård og Jenny Andersson løpere for Halden SK. Foruten at vi får en ny toppløpr i troppen, får vi en solid tilvekst til miljøet i Halden da begge nå bor i byen.

Marcus er en løper med potensiale til å ta meadljer i fremtidens VM. Han var nr 5 på langdistansen i VM i Trondheim, og har hatt en kontinuerlig fremgang inntil han måtte operere den ene foten i vår. Fremgang er allerede å spore og et realistisk mål er å løpe ei etappe for 2.laget i 25-manna. I 2012 er målet å gi resten av RATS kamp om plassene i første laget for Tiomila og Jukola. Uten tvil vil Marcus gi mange god motivasjon om å møte på trening, og Emil og Erik får en ny svenske å sloss om cola på TTT.

Jenny benevner seg selv som "hobbyløper" og gleder seg til å være med i Coolchicks. Jenny starter også i august i ny jobb hos COWI i Fredrikstad. Marcus skal i første omgang synfare kart og bidra i Grenserittet, men etetrhvert vil han nok dukke opp på ansettelselista hos en av Halden-bedriftene. Han har master i statistikk, og takket nei til et godt jobbtilbud i Oslo for å kunne bo og trene i Halden!

Vi i Halden SK ønsker Jenny og Marcus velkommen til Halden og håper de vil få mange fine år i Halden.