Følg stafetten i dag

Med stafett i dag avsluttes årets O-VM i Frankrike, et VM som med norske øyne ikke har svart helt til forhåpningene. Hittil er bronsemedaljen til Olav samt en 5. plass til Heidi Østlid Bagstevold beholdningen.

 Dette kan rettes opp med gode resultater i dag. Startlister finner du her.

For Norge løper Mari Fasting, Heidi Østlid Bagstevold og Marianne Andersen, mens Celine Dodin og Galina Vinogradova også er med på sine respektive stafettlag.

Sverige blir store favoritter og de har jo en fantastisk historikk i VM sammenheng, alltid medaljer til Sverige i dameklassen. Noe annet i dag vil være en sensasjon. Men å vinne er alltid vanskelig, og vi tror at Finland, Norge og kanskje Tsjekkia kan være en utfordrer.

I herreklassen løper Carl Waaler Kaas, Anders Nordberg og Olav Lundanes for Norge og er kun en utfordrer i dag. Frankrike ønsker å revansjere seg fra fjoråret, Sveits er sterke og det er flere lag som kan hevde seg med bra flyt i dag. Blir spennende å se terrenget og hvor krevende det blir. Norges mulighet ligger i krevende løyper og at 2.etappen kan bli nøkkeletappen. Her kan noen steke konkurrenter ristes av og Olav kan få en luke. Vi gleder oss.