Finland vant en utrolig spennende og dramatisk stafett.

For en dramatikk! Alfred Hitchcoch kunne ikke gjort det bedre. Mange lag og løpere var i posisjon på 3.de etappen og hadde iniativet. Norge med Marianne Andersen hadde en ledelse på over minuttet et stykke over halvveis og så ut til å kunne styre inn, og dette var orienterings underholdning på sitt beste. Men Minna Kauppi kom sterkt på slutten og dro i land Finlands 5 seier av 6 mulige de siste årene.

Tsjekkia tok sølv og medalje for første gang siden midten av 90 tallet etter å ha vært med i teten hele veien. Sverige tok den siste medaljen og er med dette fortsatt alltid med medalje i damestafetten gjennom alle tider. Og Norge fikk den litt "sure" 4.de plassen. Til Marianne Andersen å være, ble det en del bom i dag. Noe som forøvrig alle de andre også gjorde på dagens siste etappe. Da alle trodde at Sveits, Tsjekkia og Finland var ute av kampen, så skjedde det utrolige med store bommer fra både Annika Billstam og Marianne Andersen som gjorde at de andre lagene kom inn i gullkampen. Mange kommer til å irritere seg over sine bommer i kveld.

For o-sporten kjempepropaganda med tanke på at mange land var med i sluttkampen. Estland var f.eks med sammen med Norge og Sverige på slutten og kjempet om medaljer. Og nå gleder vi oss til herrestafetten.