Sølv til Anne Margrethe og Olav på NM ultralang

BlodslitetAMNr2

 

Anne Margrethe Hausken Nordberg klarte "nesten" å ta sin 7.de strake, men til slutt ble Sveriges nye yndling på damesiden, Tove Aleksandersson for sterk. I dagens åpne norske ultra-lang mesterskap i Fredrikstad og Blodslitet ble altså Anne Margrethe nr 2 og det synes vi er en meget god prestasjon. I herreklassen tok Olav Lundanes en sterk 2. plass etter at "gamle" HSK'er Anders Nordberg tok seieren med klar margin i herreklassen.

I dameklassen ble Bodil Holmstrøm, NTNUI nr 3 og Galina Vinogradova tok en fin 4. plass.

I herreklassen ble Johan Runesson nr 3 etter et nappetak med Olav på slutten. I eldste juniorklasse ble Petter Næss Bjørgul nr 10 etter å ha vært godt med fremme i store deler av løpet.

Blodslitet ble upåklagelig arrangert av våre naboer i nordvest og samlingsplassen på Gressvik var godt egnet med tørr og fin grunn.

Ellers legger vi merke til at både Erik Axelsson og Emil Wingstedt også var meget godt med framme i herreklassen og det er lenge siden jeg har sett deg så sliten Erik!

Resultater kommer på FSK's hjemmeside

BlodslitetANogOlavBlodslitetH13-14BlodslitetArntBlodslitetEmilBlodslitetGalinaBlodslitetHundBlodslitetJoakimBlodslitetKaffeBlodslitetMike