Sølv til Ida N Bjørgul på langdistanse

Vi gratulerer igjen Ida Marie med nok en medalje på årets NOM. Denne gang sølv og kun 6 sekunder bak vinneren, Anna Forsberg fra Sverige. Mats Haldin gjorde igjen et sterkt løp og ble nr 6 i herreklassen.

Resultater her og OPN reportasje

Ida har da samlet 3 medaljer, 1 sølv og 2 bronse i årets mesterskap. Det må hun være meget fornøyd med og viser at hun er stabil i toppen. Med dette har hun markert seg skikkelig foran høstens enda større begivenhet, nemlig junior VM.

Mats synes jeg har åpnet denne sesongen bedre enn på lenge og viser seg fram som et ankare på det finske laget, sammen med Jarkko.

Kajsas stafettgull reddet mesterskapet for hennes del og er det første gullet i mesterskapssammenheng. Hun leverte en meget god 2. etappe og la grunnlaget for Sveriges seier. Ellers er nok Kajsa ikke fornøyd, men hun kommer tilbake.

Marius og Mattias har begge markert seg med gode løp og må være fornøyd med sin debut i mesterskapssammenheng. Marius var uheldig og "tro over" i går.