NOM medaljer i dag også

Active ImageBronse til Ida i dagVi gratulerer Ida Marie Næss Bjørgul og Mats Haldin med bronse på dagens mellomdistanse på Bornholm. Mats har vist en meget god form i den senere tiden og er stabilt med i toppen. Meget bra. Ida kom tilbake fra sprinten og klarte en delt medalje.

Active ImageMats tok en sterk 3.plass i dagOg vi må også gratulere vårt gamle medlem, Jarkko Huovila med gull i dag. Så mitt forhåndstips var vel ikke så dumt med Jarkko, Simone, Ida (3) og Olav (nr 5).

Ellers sender vi en hilsen fra Halden til Ida og konfirmasjon for broder Petter. Medalje i dag smakte godt og stemningen blir sikkert ekstra bra hos Bjørguls i kveld.

Mattias Karlsson tok en flott 14. plass og har levert et bra mesterskap som superreserve for Emil. Kajsa Nilsson ble nummer 16 i dag og kjenner vi Kajsa rett, er hun ikke fornøyd med dette resultatet. Av strekktidene ser vi en grov bom allerede på 1. post og o-teknikken flyter ikke helt som den skal. Nå er det skjerpings på lang Kajsa. Marius Bjugan har enten ikke startet eller brutt.

For søndagens langdistanse er det mer åpent. Sveitserne blir farlig i herreklassen, Audun Weltzien tror jeg kan få et gjennombrudd på pallen, i dameklassen håper jeg og tror at Kajsa havner på pallen samt at Marianne Andersen er på pallen. Våre herreløpere kan godt være blant de 10 beste med et godt løp. Spennende å se om Mats klarer å omstille seg etter bronsen, for han er tydeligvis i svært god form. I junior klassene er det åpent. Olav L og brødrene Bobach kommer blant de 6, og i jenteklassen vil Ida gjøre nok et godt løp. Vi ser fram imot løpet md spenning.