Velkommen til Norwegian Spring

NorwSpr3Til helga braker det løs i Rokkes skoger og vi tok oss en tur på samlingsplass og litt ut i terrenget. Og der traff vi også løypelegger, Øyvind Helgerud. Og det ser unektelig bra ut, både på samlingsplass, parkeringsplass og ikke minst i terrenget.

 

Øyvind hadde selv vært ute og prøveløpt eliteløypa på søndagens herreklasse og han var fornøyd. Fortsatt litt tele i myrene her og der, et godt kart signert Morten Dalby og et nesten ubrukt o-terreng. Det er klart det vil gå fort i dette terrenget, men det byr på o-tekniske utfordringer og det kan være litt vekslende terreng underveis.NorwSpr2

Selv tok vi oss en tur på noen av stafettpostene i avslutningsfasen og det er litt "småkluring" som man sier i Sverige.

Vi testet også parkeringsplassen som ligger midt på raet og hadde ingen problemer. Selv etter 30 mm regn den siste uken kjørte vi greit ut på og helt tørt. Og forøvrig et steinkast fra samlingsplassen. Med full storskjermpakke fra NOF, spennende løyper og gode kaker i salget, kommer dette til å bli en suksess. På lørdagen blir det tracking i ungdomsklassen og vi vil på forhånd ta ut de lagene som skal løpe med GPS-sender på 3 etappen, både i jente- og gutteklassen. Vi gjør oppmerksom på at dette er frivillig for det enkelte lag, men tror og håper at det vil bli en morsom spiss på ungdomsklassen. Mer info om dette på arrangementets hjemmeside.

Vi har forøvrig en annen god-bit på lørdagen, og det er en duell mellom ordfører i Halden, Thor Edquist og tidligere ordfører, Per-Kristian Dahl. De skal også trackes og løper en av stafett-løypene i ungdomsklassen. Vi gleder oss og synes det er svært sporty av begge to, da ingen av dem er o-løpere og har noe særlig erfaring med kart.

NorwSpr4NorwSpr1