Olav Lundanes suveren i O-Ringen

em-olavOlav har fortsatt krutt i beina og vant årets 5-dagars helt suverent i herrer Elite. Med 3 etappeseire i forkant, gikk Olav ut med god margin til neste mann i dag og hvor klubbkamerat Søren Bobach gikk ut som nr 3. Søren har også levert meget bra her i Halmstad og viser at VM-resultatene ikke var tilfeldig. Mattias Karlsson løp også sterkt og ble nr 8 sammenlagt. Dette lover godt med tanke på den yngre generasjon løpere i HSK som viser meget sterke resultater og som skal være ryggbjelken frem mot de store stafettene og internasjonale mesterskap de neste årene.

Søren dro i land en sterk 3.plass i sammendraget etter en finish mot Filip Dahlgren og Olle Boström. Mattias Karlsson er også meget bra i støtet og ble nr 8 totalt etter et meget sterkt løp i dag.

For seier i dag blir det en del prispenger på Olav, og det kommer godt med for en som kun lever for orientering. Med seier på VM langdistanse og nå O-ringen, har det vært en innbringende 2 uker for Olav.

Av andre resultater ser vi at Øivind Stokseth ble nr 3 i H40 og Joacim Carlsson ble nr 8 i H35. Lover godt med tanke på "gubbestafettene". Du kan få fullstendige resultater her

I klasse H15 ble Håkon Rådahl Bjørlo nr 8 og det er meget sterkt i denne klassen. Peter Nordbrøden fulgte flott opp med en 26 plass. Ved siden av Olav, vant også Anja Wingstedt klasse D21 Motion. Vi gratulerer.

I klasse D15 tok Gina Granstedt en sterk 7 plass og det viser jevn og god løping. Tar vi med D16, ble her Nina Asheim Birkeland nr 18 i sammendraget. 

Normalt er det avslutning og hyggelig samvær i leiren i kveld, men det sikkert kan være greit å pakke ned før regnet kommer i morgen litt ut på dagen.

sren

Søren Bobach viser meget bra form og kan ta ytterligere steg frem mot nye internasjonale mål.

em-mattias2

Mattias er på hugget.