Sterkt av Nydalen

NM_Arena1_copySom publikummer på gårsdagens NM mellomdistanse i Maridalen, arrangert av Nydalen SK, ble jeg imponert av arrangementet. Det var mange fine detaljer og arrangøren hadde gjort en meget bra jobb for at både løpere og tilskuere skulle trives. Foto: Tore Sandvik passerer samlingsplass og skal ut på en liten sluttrunde.

 

Med en storskjerm rett i mot publikum var det ikke vanskelig å bli dratt inn i hva som skjedde til enhver tid. Alle mesterskapsklasser fikk hvert sitt fokus og vinnerne ble behørig gitt oppmerksomhet mens de løp og kom i mål. Med passering innom samlingsplass var det mulig å gi avslutningen en ekstra nerve.

Løypene og kartet var veldig bra og det var fullt mulig å ta noen småsleiver også på slutten av løpet, noe NM vinner Hans Gunnar Omdal også fikk erfare.

Ordentlig løpermat etter løpet var en positiv sak som ble godt mottatt og ikke minst viktig for restitusjon. Et eget telt med LCD skjermer og kobling til Tracking var en fin service. 

Eget sofapodium hvor de som ledet til enhvertid ble behørig presentert, gode fokuseringer på sponsorer med bakgrunnsreklame og alle skilter godt synlig på arenaen. Engasjerte og gode speakere 

Selve arenaen var en liten gård rett nord for Maridalsvannet og det fremstod som en klassisk god NM arena langt ute i den frie naturen hvor o-sporten har sine røtter.

At vi som publikummere også kunne få løpe etterpå med fri start og gode løyper (H17 A løypa var tilgjengelig) var også et pluss. Selv om man gikk glipp av premieseremoniene da.

Dessuten er det gode hjemmesider og et oversiktlig livesenter fra Øksenholt / Frøseth som også trekker mye opp.

Så fra min side er dette et 5 ++ arrangement og en stor honnør til Nydalen SK og andre medhjelpere.

NM_Arena2

God profilering av sponsorer.

NM_Arena3

God oppvartning av løpere og sponsorfokus

NM_Arena4

Passering underveis ga en ekstra nerve for både løpere og publikummere.