Gull til Mari og bronse til Oda

NM_Mari_1Det ble en flott HSK dag i Maridalen i dag. Og navnet tydeligvis forpliktet, da Mari Fasting leverte et meget sterkt løp og vant overbevisende foran Tone Wigemyr. I juniorklasse D19-20, leverte Oda Wennemo et meget godt løp og tok en flott 3 plass, kun få sekunder fra gullet. "Dette var årets beste løp", kommenterte Oda rett etter målgang og sikret seg med dette en plass på damenes 2- lag i morgen.

Anne Margrethe Hausken Nordberg klarte 4 plassen etter et jevnt og godt løp." Løpet var et safe løp og kanskje et typisk stafett-løp", uttalte Anne Margrethe etter dagens mellomdistanse. Og satser på å gjenta dette på søndagens stafett, hvor det kan bli en spennende dag i morgen.

I herreklassen vant Hans Gunnar Omdal gullet etter å hatt iniativet gjennom hele løpet. Mattias Karlsson tok en flott 4.de plass, kun 2 sekunder bak Martin Vister som klarte 3. plassen etter Audun Weltzien. Magne Dæhli fikk en lei bom på første post, men løp meget sterkt derfra og inn til en 6 plass.

Kongepokalen kunne jeg virkelig tenkt meg, sa Mattias etter at han var kommet i mål. "I dag hadde jeg sjansen". Mattias fortalte han ikke var helt fysisk på topp og at det gikk litt tungt i bakkene.

Det var meget hyggelig på samlingsplass i dag og Nydalen avholdt et flott arrangement. Det var fine løyper og undertegnede løp selv herrenes NM løype i etterkant av mesterskapet. Mange poster, mange retningsforskjeller og fine detaljer. Og ble også knust av unge Gran i vårt veddemål som ble avsluttet i dag. Grattis til Bjaxel som leverte et sterkt løp og kan nyte seierens sødme i kveld.

NM_AnneMargrethe

Anne Margrethe ble nr 4 i dag etter et godt gjennomført løp.

NM_Oda

Årets beste løp fra Oda i dag ble kronet med en flott 3. plass

NM_Magne

Magne avsluttet best i dag og kom på podiet.

NM_Erik

Erik så lett ut i steget i dag, holdt dog ikke til topplassering til slutt.

NM_Marit_og_Iliana

Iliana og Marit var fornøyd med å komme til finalen

NM_Olav_og_jentene

"Poster" Olav med hyggelig jenteselskap på samlingsplass i dag.

NM_Anne_og_Lacho

Lagledere Anne og Lacho har kontroll.

NM_Bjaxel

Bjaxel og Kenneth før start, Grattis til Bjaxel med seier i "finalen"

NM_Mari_2

En fornøyd Mari etter innkomst og dagens løp var meget godt. Vi gratulerer med nok en kongepokal.