Bilder og stemninger fra dagens Day Cup

OlavogIda_DC-2Det ble Olav Lundanes som trakk det lengste strået i dag i herreløypa i dagens Høiås Saucony Day Cup. I dameklassen var det Ida Marie N Bjørgul som var rasket. Det var krevende terreng i dag ved Prestebakke, på  kartet som ble benyttet på natt NM i 2010.

På bildet dobbelt seier til Ida og Olav i dag.

Offisielle resultater finenr du her. Som dere ser er Vendula Haldin krøpet inn på en trygg 2. plass i dameklassen og skyver Gunvor og Kaja ned til henholdsvis 3. og 4.plass. I herreklassen ser vi at Marcus Millegård tok 3 plassen, rett bak Olle Boström.

Og det ble delt ut ledertrøyer til de som er i tet på både Saucony Day and Trimtex Night Cup, samt ungdomsklassene. Så her gjelder det å samle poeng og ved forfall, disk og sykdom faller man raskt nedover på listene. De gjeveste trøyene bæres nå av Hanna Haugen Nordbrøden (Day Cup Damer) og Olav Lundanes (Night Cup Herrer). Visetrøyer bæres av Ida Marie Næss Bjørgul (Night Cup Damer) og Mats Haldin (Day Cup Herrer). Guttetrøya bæres av Peter Nordbrøden og jentetrøya av Gina granstedt.

Det var Ingrid Bronebakk og Andreas Johansson som var dagens løypeleggere, og de hadde lagt krevende løyper i et terreng som er stedvis tungt. Vinnertiden til Olav var i underkant av 60 minutter på dagens 10 KM.

Det norske juniorlandslaget med Torben Wendler som ny sjef, er i Halden på treningsleir og benyttet anledningen til en kvalitetsøkt. Se egen artikkel.

På samlingsplassen ble det grillet pølser og bålet var godt å varme seg på i kulda. Det var noen som frøs litt ekstra og skolissene var til tider vanskelig å få opp igjen. Neste nå blir Night cup med en skikkelig nattøkt. Dagens løp var godt besøkt og med over 40 påmeldte blir det en fin matching både for interne og eksterne løpere.

AndersV_DC-2AndreasJ_DC-2Aapo_DC-2Bojan_DC-2Vincent_DC-2Polser_DC-2PeterogGina_DC-2OlleB_DC-2OlavSG_DC-2Nina_DC-2Nina_2_DC-2MatsH_DC-2MarcusM_DC-2

HannaH_DC-2HannaN_DC-2_copyHelgerud_DC-2_copyIngvildT_DC-2_copyHkonRB_DC-2_copyJornBaalBoss_DC-2_copyJornogEspenDC-2_copyLachoI_DC-2_copyMagneD_DC-2_copy