Juniorlandslaget er i Halden

TorbenW_ogJR_DC-2_copyDet norske juniorlandslaget i orientering er i helga på treningsleir i Halden. Torben Wendler har tatt over ansvaret og kunne fortelle om en spennende jobb. Torben er engasjert i en 30% stilling og gledet seg veldig til å jobbe med de beste juniorene. Stillingen innebefatter også arbeid med trener II kurs til våren som blir avholdt i Fredrikstad i forbindelse med Blåveissprinten. Torben er engasjert sammen med Sverre Waaler Kaas om ansvaret med norges beste juniorer.

Det norske juniorlandslaget har de siste årene hatt relativt bra suksess og gode resultater internasjonalt. Utfordringen blir også å forberede løperne på det som kommer etter juniortiden, den vanskelige overgangen til et tøft seniornivå. Mange har problemer med å takle dette og her har bl.a. svenskene de siste årene hatt en god suksess med mange unge løpere inn i sitt topp-nivå. Så vi ønsker Torben og Sverre lykke til, og vi i Halden bidrar så godt vi kan med å legge forhold til rette for videre utvikling.

Mer om juniorlandslaget og oppstartsamlingen finner du her

TorbenW2_DC-2

Torben ser sine løpere vel i mål på dagens langdistanse ved Prestebakke. Her Sigrid Aleksandersen som stempler inn.

TorbenW_DC-2_copy

Torben var selv en del av Halden SK sitt elitemiljø for noen sesonger tilbake og synes det var helt naturlig å legge den første treningsleiren til Halden etter at han tok over roret.

TorbenW3_DC-2_copy

Torben, Gunvor Hov Høydal (Fossum) og Sigrid Aleksandersen (Fredrikstad SK)