Strålende resultater på VM testene

Pinse-2På dagens VM testløp på Hedemarken, gikk det svært bra for HSK's farger. Magne Dæhli vant i herreklassen og Mari Fasting i dameklassen. Og Emil Wingstedt og Anne Margrethe Hausken Nordberg fulgte flott opp med henholdsvis 4.de og 3.de plass.

I juniorklassen H17-18 vant Anders Felde Olaussen, mens Håkon Raadal Bjorlig vant i gutteklassen, H15-16. Vi henviser forøvrig til arrangørens resultatlister. Halden SK var største klubb med hele 65 påmeldte deltagere på dagens løp.

Det var hyggelig å ha Anne Margrethe tilbake etter en liten skadeperiode og leverte en absolutt godkjent løp i dag på langdistansen. Mari Fasting fortsetter sin gode utvikling og vant i dag overlegent. Med bra fart og god o-teknikk, ble seiersmarginalen stor.

At Magne Dæhli skulle stikke av med seieren på "hjemmebane" var ikke overraskende og viste god styrke i dag med å stå løpet helt ut. At Emil Wingstedt ikke er lenger bak våre beste, er kanskje et tankekors men vår "gamle" mester holder en upåklagelig form og kiler seg inn rett foran Anders Norberg på en flott 4. de plass. Olav Lundanes stod over på grunn av sykdom.