Oppdaterte lagoppstillinger Haldens lag

TeamNordbroden1Vi kan her presentere de oppdaterte lagoppstillinger og er nå klar for å ta fighten i de finske skoger. Våre lag er klare og ikke minst Nordbrøden laget som består av 2 brødre og deres sønner og datter. Bildet viser en lugn eks fotballspiller Magnus som er klar for ankeretappe mens far og onkel er mer opptatt av mat (og kaffe....)

En lang dag står foran, det vil si 24 timer uten søvn. 
Jämsä ligger 220 km fra Helsinki via Lathi og er arena for årets ene stormønstring i Finland. Den neste er VM som går i begynnelsen av juli.  På startstreken i Jukola står over 1600 herrelag og over 1600 damelag i tilsvarende Venla kavlen.  7 herreløpere og 4 dameløpere. Det blir bort imot 16000 løpere som skal finne sine poster gjennom dagen og natten. Og vi har altså med 3 damelag og 2 (+1) herrelag.

Vi ligger innkvartert på et lite hotel noen kilometer fra Jämsä sentrum og frokosten er inntatt etter at vi har tatt en lett morgenjogg.HannaNordbroden

Været er skyet med solgløtt, blåser litt og god temperatur.

Som dere ser av lagoppstillingene er Ida Marie meldt forfall pga av sykdom på vei til Jukola og er satt i karantene. Her har Hanna Nordbrøden rykket opp fra 3.laget (se bildet: Hanna som også har en voksen oppgave på Nordbrødenlaget med å ta den lange lange natt), mens Celine Dodin har kommet inn på 3. laget. Tore Sandvik har fått trøbbel med sin gubbevad og har tredt ut av 2.laget. Her har Marius Bjugan tredt inn og komplettert vårt 2.lag.

 

Venlakavlen
 
Vendula Haldin
Eva Jurenikova
Anne Margrethe Hausken Nordberg
Mari Fasting
 
Elena Roos
Bodil Holmstrøm
Hanna Nordbrøden
Galina Vinogradova
 
Lea Vercelotti
Celine Dodin
Ane Sofie Næss Bjørgul
Jennie Andersson
 
 
Jukolakavlen
 
Jonas Nordström
Erik Axelsson
Emil Wingstedt
Mattias Karlsson
Mats Haldin
Marcus Millegård
Magne Dæhli
 
Espen Fiskum
Jon Pedersen
Øivind Helgerud
Marius Bjugan
Aapo Summanen
Anders Felde Olaussen
Vincent Coupat
 
 
 
Nordbrøden
Nordbrøden
Nordbrøden
Nordbrøden
Nordbrøden
Nordbrøden
Nordbrøden