Sterk innsats i ungdommens Jukola - 6 plass

IMAG0298Det var med spenning vi fulgte avslutningen på GPS trackingen hvor HSKs lag kjempet om en 5-6 plass på siste etappen. Og det ble en sterk 6 plass til våre ungdommer til slutt. På bildet løperne kronologisk etappevis med 1 etappe fra høyre mot venstre.

Vi har kun GPS tracking på 2, 5 og 7 etappe å forholde oss til foreløpig. Der kunne vi se at HSKs ungdommer løp seg oppover på listene. Når vi gikk live inn på 7 etappen så vi at HSK lå i en gruppe på 3 stk fra 5-7 plass, mens Ravinen lå et lite hestehode foran disse igjen. Anders Felde Olaussen løp siste etappe for HSK og kjempet bl.a. med Kangasala og Ounusvaaran HS.. Kangasala fikk så problemer, mens HSK og Anders fosset videre, kun et drøyt minutt bak Ravinen som holdt stødig i foran. Den 3.de siste posten var litt vrien og her forsøkte Anders å rykke litt. De jagende lagene kom i sammen igjen, samtidig som Ravinen bommet litt på nest siste. Dette ble et rotterace om 5 plassen og Anders sikret til slutt en meget sterk 6.plass, 8 minutter etter vinner MS Parma fra Finland.

Sterkt av våre ungdommer hvor laget besto av Peter Nordbrøden, Håkon R Bjørlo, Idun F Olaussen, August Birkeland Gina Granstedt, Ingvild Torgersen og Anders F Olaussen.

2 laget ligger foreløpig på 70 plass etter 6 etapper og det etter jevn og god løping. På 2 laget løp Olav Schmitt Gran, Hedda Raadal Bjørlo, Nora Torgersen, Nils Christian Hellerud, Synne Brække, Nina Asheim Birkeland og Håkon Østraat Sevareid.

Siste: 2 laget ble nr 69 til slutt - en fin plassering for vårt 2. lag. Nydalen ble nr 23.

Resultater finner du her

Lite etterord: For ungdommer og løpere som ønsker å satse på en o-karriere, er det viktig å erfare forskjellige terrengtyper. Veldig positivt av ungdomsgruppa å reise ut slik og ta med 2 lag bort til Finland.