Krevende Høiås Trimtex Night Cup

MartinJullumSå var sesongens første Night Cup i gang og det var bra deltagelse på sesongpremieren. Og det ble mer krevende enn de fleste kanskje trodde. Raskest i langløypa var Erik Axelsson foran Magne Dæhli. I dameklassen var Ida Marie Næss Bjørgul raskest. På foto: Martin Jullum, vår pre-O stjerne, løp kortløypa i går og smilte fornøyd ved innkomsten.

Med intervallstart, litt tåkefylt og et terreng som krever nøye kompasskurs, så vi til tider en del bomming. Nytt i år var også at vi fulgte samtlige løpere med GPS tracking med Lacho Ilievs eget system. Bålet var som vanlig i god fyr og det var artig med mange deltagere. Og allerede neste fredag er det nytt løp og så går det slag i slag gjennom vinteren. 10Mila vinker i det fjerne og skal vi være med, nytter det ikke ligge på latsiden.

Resultater finner du her

På bildene: 1. Gina Granstedt, fornøyd med litt varm drikke etter kveldens økt. 2. Bjørn Axel, Jørn, Lacho og Eirik opptatt av å følge trackingen underveis. 3. Enkelte dårlige veivalg kom til syne. 4. Sabine smilte fornøyd ved innstempling på siste post. 5. Mannskapene sjekker ut GPS utstyret, her av Tore Sandvik. 6. Erik Axelsson var raskest i kveld i et kompasskurskrevende terreng.

GinaGranstedtGPSTrackingKjempebomSabineToreSandvigErikAxelsson NC