Halden Orienteering Tour (HOT)

samlingHalden SK inviterer til O-helg i Halden 16-19 januar 2014. Vi ønsker å legge til rette for unge og ambisjonsrike o-løpere som blant annet har fremtidige WOC som sitt naturlige mål. Med et stort kartlagt område i nær tilknytning til byen, har vi gjennom hele året store muligheter til å tilby kvalifiserte o-økter. 

Vi har interne trenerressurser i ypperste klasse og ønsker å dele ut kompetansen til yngre løpere som behøver bistand og drahjelp gjennom sesongen. Våre trenerseminarer bygger på en blanding av foredrag og praktiske treningsøkter med stor grad av konkurranse og matching på høyt nivå. Og ikke minst ha det gøy og skape sosiale treffpunkter for o-løpere fra forskjellige miljøer.

• Hvem kan delta?
Primær målgruppe for opplegget er ambisjonsrike løpere mellom 18-27 som har en målsetting om å kvalifisere seg til WOC i Strømstad i 2016. Opplegget er dog åpent for alle som ser nytten av gode tekniske o-økter i et godt og utviklende miljø. Vi ønsker en sosial profil med fokus på trening-samvær-motivasjon.

• Hva koster dette?
Treningsopplegg med alle kart og foredrag = GRATIS!!
Arrangementssenter blir Thon-hotellet i Halden sentrum. Du får gode rabatterte priser i 3-mannsrom. IMG 7653

• Hvor mange plasser er tilgjengelig på dette opplegget?
Først til mølla og påmelding via vårt internsystem. Begrenset antall plasser. Overnatting må bestilles særskilt og på egenhånd. Spesialtilbud hos Thon Hotell med kr 275,- pr pers per natt i 3-beds rom. (inkl. frokost og matpakke). Gode priser på felles buffet middag og tilrettelagt for sosiale samlingspunkt på hotellet.

• Tidspunkt 16-19. januar.
• Kontaktperson: Anja Wingstedt (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) – sportslig ansvarlig Eva Jurenikova.

 Program Halden Orienteering Tour:

Torsdag: Natt-trening
Fredag: Restitusjonstrening, besøk på Høgskolen Østfold (presentasjon av studietilbud og toppidrettsmodellen samt Jonas Nordström og Magne Dæhli forteller om egne erfaringer som studenter på høgskolen), bedriftsbesøk hos NCE Smart Technologies – «Jobb og utviklingsmuligheter i Østfold» og Høiås Trimtex Night cup
Lørdag: Langtur med moment bane, foredrag og presentasjoner, styrketrening med teknikk og teoretisk orientering.
Søndag: Høiås Saucony Day-cup

Detaljert program blir lagt ut senere her.

Påmelding på vårt internsystem her.

Bli med på motivasjonscamp – møt andre ambisjonsrike løpere – kvalitetsøkter med sterk konkurranse (totalt 6 økter).

 Smart Innovation Logo