Vårsprinten i Halden Sentrum

vaarsprint-11I fint vårvær og med stort sett hele norgeseliten på plass gikk Vårsprinten i Halden sentrum av stabelen fredag ettermiddag. Vi bringer her noen stemningsbilder fra parken i Halden sentrum. Foto: Gøril Rønning Sund avsluttet meget sterkt og vant D21E med 2 sekunder, selv med en litt klosset stempling på sistepost hvor det gikk 5-6 sekunder ekstra.

Sprintløpet gikk på et nytegnet kart og i området sentrum Halden nord-øst. Med start langs elva og med innkomst i parken var det et oversiktlig og komprimert arrangement.  Løpet var Norges Cup og WRE arrangement. Vi bringer en del stemningsbilder fra ettermiddagen og vi kan sende en stor takk til arrangementsstaben og loset det hele vel i havn. Løpslederne Svend Arne Ytterbøl og Hanne Lerche Raadal smilte fornøyd etterpå. Best plassering fra HSK fikk Sabine Rothaug med en fin 2 plass i klasse D19-20.