Favorittseire i EM Sprint test

sprint damer pallen

Det ble klare seire til Anne Margrethe Hausken Nordberg og Eskil Kinneberg på kveldens sprint i Halden. Anne Margrethe vant en klar seier foran Ida Marie Næss Bjørgul og Heidi Østlid Bagstevold på de neste plassene. I herreklassen ble Trond Einar Moen Pedersli og Thomas Natvig Årstad henholdsvis nr 2 og 3

Hele den norske sprint eliten var på plass og det var relativt store marginer blant de helt i toppen. Formen til Anne Margrethe virker meget bra og det blir spennende å se videre frem resten av sesongen og ikke minst VM i Strømstad. At vår egen Ida Marie hevder seg såpass lover også godt med tanke på videre oppgaver denne sesongen. Ida som ble beste norske på mellomdistansen i Bohuslän for tre uker siden. Heidi Bagstevold fortsetter å løpe jevnt bra og er meget stabil for tiden.
Det var også gledelig at Marianne Andersen er tilbake i toppen av norsk dameorientering og det blir spennende å se hvor godt det kan gå i resten av helgen.

I herreklassen fortsetter Eskil Kinneberg å imponere og viser rett og slett sterk form. Eskil som stod over sist helgs løp i Lørdagskjappen virker 100% igjen og tok en grei seier. Trond Einar Moen Pedersli viser at han behersker sprint distansen og la inn meget gode kort med tanke på sprint deltagelse på EM i Tsjekkia. At Thomas Natvig Årstad hevder seg så bra på sprint er en overraskelse og viser at han har tatt noen store klyv formmessig denne vinteren.

Sprint herrer pallen

Årstad, Kinneberg og Moen Pedersli

sprint ntniu

NTNIU satte sitt preg med svært mange deltagere i kveld.

Resultater finner du her