Seier til til Ingjerd Myhre og Thierry Gueorgiou

sol pallen herrer

Thierry Gueorgiou slo sterkt tilbake og vant dagens langdistanse med klarmargin. Eskil Kinneberg kom igjen på pallen med 2. plass og med Magne Dæhli på 3.de plass. Gårsdagens vinner Olav Lundanes tok 4.de plassen. I dameklassen var det Ingjerd Myhre som vant med klar margin foran Ida Marie Næss Bjørgul og Heidi Østlid Bagstevold.

Solrenningen var en tradisjonell langdistanse med en løypelengde på 15,6 km for herre elite i dag. Med en vinnertid under 90 minutter viser det et raskt terreng. Øyvind Helegrud var løypelegger og det var på et godt nytegnet kart fra Erte anlegget og sydover.

Thierry har de siste årene vist sterke resultater på langdistansen og var i dag utilnærmelig. Beste norsk løper ble Eskil Kinneberg på 2 plass mens våre to beste kort, Magne Dæhli og Olav Lundanes ble altså nummer 3 og 4. Førstårs senior, Markus Holter løp et godt løp og viser bra styrke og fart i løypa.

Thomas Natvig Årstad havnet nede på 18 plass i dag og er nok ikke 100% fornøyd med dagens gjennomføring.

Landslagsledelsen skal nå ta ut lagene til World Cup i Polen og EM i Tsjekkia. Her er Magne, Olav og Carl forhåndsuttatt sammen med Silje Ekroll Jahren. På EM løper inntil 6 løpere hver distanse.

I dameklassen var det Ingjed Myhre (tidligere Kongsberg) som tok en klar seier. Her fikk Ida M N Børgul en flott 2 plass og har med det befestet sitt kandidatur til representasjon i EM senere i år.med det norske flagget på brystet. Heidi Bagstevold fortsetter sin stabile løping og tok en ny pallplass.