Fortsetter med vintertreningen

Sisteårsjunior Niels Christian Hellerud fortsetter den gode løpingen fra forrige sesong, og er å finne langt framme både på vanlige treninger og lokale konkurranse denne våren. Han vant blant annet Haldens Eastern Corona Cup i påsken. Vi traff han på klubbintervaller i Rødsparken i forrige uke, og hørte hva han gjør denne våren når det ikke er noen viktige konkurranser.

NielsChr 3 1000px

 

Niels Christian forteller at han forlenger vintertreningen, og forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Slik det ser ut nå er det ordentlig sesongstart først i august, så dette er målet han jobber mot.

- Vanligvis hadde jeg trent en del annerledes på denne tiden av året. Jeg løper med mye lavere intensitet og har en del lengre økter enn jeg ville hatt. Jeg har ikke forsøkt meg på noe annet enn det jeg allerede har gjort i vinter, men forsøker å holde mengden høy.

- Fram mot sommeren skal jeg fortsette å trene og være med på de løp og treninger som blir satt opp. Tour de Oslofjord (28. juni – 2. juli) blir den første «skikkelige» konkurransen denne våren – det blir spennende!

Rodsparken

Niels Christian i front på klubbintervaller i Rødsparken.