Nyttig Tio-samling med gode økter

Tiomila nærmer seg og sist uke ble det gjennomført en nyttig og relevant treningssamling i Örebro. 

Niels og Eliska

Tio-Camp nr. 2 ble gjennomført fra onsdag 30.3. til søndag 3.4. Noen var med fra starten, og flere og flere kom til etterhvert. Til slutt var vi 29 løpere, trenere, støttepersonell og sjåfører.

Raúl hadde lagt opp til 7 økter, alle nøye forberedt og presentert i "Training Guide". På formiddagene dro alle ut på felles økt, mens vi delte oss på ettermiddagene: Damene løp dagøkter, mens Herrene dro ut etter at det var blitt mørkt. "Training Guide" inneholdt også Google-maps-lenker til parkering for hver økt. Slik at alle fant frem, hvis de greide å bruke lenken til riktig økt. Noen juniorer må øve mer på bruk av digitale plattformer ...

På fredag ettermiddag/kveld ble det løpt Tio-testløp. Der var Eliška og Håkon sterkest. Raul hadde lagt en utfordrende og variert løype med langstrekk, veivalg, finorientering i hvit og grønn skog og diamant-gafling. Herreløypa var lik dameløypa, med en ekstra runde på slutten.

Lørdag ettermiddag/kveld hadde vi en tøff fellesstart-økt sammen med OK Linné, det var mange høydemeter rett ut fra start. Søndag formiddag avsluttet vi med stafett-intervaller. Der var det mange med, SNO (Södertälje Nykvarn Orientering), OK Linné, OK Thor og muligens enda flere. Håkon ble igjen observert i tet av sin gruppe, mens Thomas holdt godt følge i en annen gruppe. Video-bevis finnes.

Takk til Raúl for flotte økter og all organisering rundt samlingen, til Viktor for reiseledelse og koordinering og til Kjetil som altmuligmann. Det er lenge siden sist jeg var på en Tio-samling, og det var gøy å være med!