Halden SK forbereder seg sammen med verdenseliten

Den siste uken har Halden SKs eliteløpere intensivert sine forberedelser til Verdencupen i Østfold, med en rekke kvalitetsøkter i samarbeide med noen av verdens beste landslag.

Vår trener Raul Ferra har koordinert flere fellestreninger med flere ulike landslag, i tillegg til treningene i påsketreningspakken vår. Treninger med det finske, danske og sveitsiske landslag har vært på programmet.

Lopere hoias

Blant annet stod mellomdistanse på programmet lørdag forrige uke. Økten ble arrangert av den finske landslagstreneren Thierry Guergiou ved Mørk, nær Moss, og nesten 150 løpere deltok på treningen. 

Onsdag ettermiddag deltok løperne en siste hardøkt før testløpene til verdenscupen. Dette var en 2-persons mixstafettøkt sammen med de sveitsiske og danske landslaget, hvor hver løper løp 2x15 minutter i konkurransefart. I alt deltok 50 lag - og 15 løpere fra Halden sitt elitelag deltok på treningen.

I etterkant av treningene har Raul stått for analysekveld og online analyse, samt forberedelse til testløpene og Verdenscupen. Mellom treningene har løperne brukt tiden sammen på Høiås, hvor mange av dem bor, og stemningen på laget er god.

Nå til helgen stiller Halden med 30 eliteløperne til start i Solrenningen, som er mange lands testløp til Verdenscupen i Østfold om to uker. Mange av våre løpere har Verdenscupen på hjemmebane som et av sesongens høydepunktene. Disse løp er i tillegg uttak til Tiomila for elitelagene.

Vi ønsker alle løperne lykke til på testløpene!

(Artikkelen vil bli oppdatert med flere bilder)