Sterke Prestasjoner under Sprint-NM helgen i Bodø

IMG 3045

Gratulerer til Minna og Sigrid som tok NM-medaljer under helgens konkurranser.

Denne helgen var 11 av klubbens løpere samlet i Bodø for å løpe sprint-NM. Langhelgen startet på torsdag med Knockout-sprint. Her kom Minna Wingstedt seg helt til finalen i D 17-18E og tok en svært imponerende sølvmedalje.

IMG 3032

Etter en velfortjent hviledag på fredag, var løperne klare for den spennende sprintdistansen som ventet dem på lørdag. I klassen D 17-18E ble det dobbelt medalje for klubben, med sølv på Minna Wingstedt og bronse på Sigrid Schmitt Gran. I klassen H 19-20E tok Andreas Vistnes Myklebost en solid 5. plass.

Bilde

På søndag var det klart for NM sprint stafett og med mange svært gode lag på startstreken klarte klubbens to lag å komme topp 20 i konkurransen. Haldens første lag kom på en solid 11. plass.

Haldens Førstelag:

IMG 3063

Haldens andrelag:

IMG 3064

(Merk at resultater i Knockout konkurransen ligger som "totalresultat" i PDF form.)