Resultater fra EM stafett

Russland vant herrestafetten og Sverige tok seg av dameklassen i dagens EM-stafett. Resultater her. Norge med Anne Margrethe Hausken ble nr 6, Frankrike I med Celine Dodin (3.etappe)  nr 11. Her løp Anne Margrethe en grei etappe og vant spurten i en gruppe på 6 lag. Det er er betryggende.
I herreklassen ble Sverige med Emil (beste etappetid på 3.etappe) ble nr 9, Norge 1 med Anders Nordberg (2.etappe) ble nr 10, Norge 3 med Marius Bjugan (2.etappe) ble nr 16. Finland med Mats og Jarkko på laget tok en fin 3.plass.
Med den avsluttende etappen til Emil i dag med klar bestetid, har han fått en god porsjon selvtillitt å ta med seg fram mot VM. Emil har levert 6 svært gode løp i Latvia og sett under ett i mine øyne, mesterskapets beste herreløper, rett foran Hubmann. Selv om Hubmann har en medalje ekstra.