Seier i O-festival til damene

To blide jenter:)To blide jenter:)Celine Dodin, Ingunn Fristad, Maria Hoffman og Vendula Klechova besørget revansj til de andre norske lagene for Venla-stafetten og vant O-festival stafetten 39sek før Nydalen og 1:53 før Fredrikstad. Live resultater her.

CoolChicks vant etter at Celine Dodin gav oss en utmerket start med å veksle som nr 2, kun sekunder bak første løper og når Ingunn Fristad følger opp med en svært god etappe hadde vi et godt forsprang til våre antatt sterkeste konkurrenter, Fredrikstad og Nydalen. Begge lag spiste innpå på etappe 3 og 4, men Maria Hoffman og Vendula Klechova holdt unna og årets første dameseier var et faktum. Vi gratulerer laget så mye.
På herresiden ble det heller tynt etter ujevn løping blant våre menn og vårt 1. lag endte på en 8.plass og lag 2 nr.13. Her vant Kristiansand helt overlegent.

Heidi løp en fin 1.etappeHeidi løp en fin 1.etappeog her kommer gemalen ogsåog her kommer gemalen ogsåMaria holdt teten på 3.etappeMaria holdt teten på 3.etappe