Jan P Kjellstrøm trophy m.m.

Følgende melding tikket inn på min SMS i ettermiddag: "Vi har fått mange flotte dager i UK. Jeg sliter med lunger og feber. I dag gjorde Halden Skiklubb en fantastisk prestasjon i Eliteklassen for herrer" (stafett)...

Active ImageChristian Schive løp en flott 2. etappe i JKMed bl.a. 2 løpere på 17 år og 1 på 20 år. Ewan McCarthy løp 1. etappe og kom inn i tet. På 2. etappe fulgte Christian Schive som gjorde et sterkt løp og HSK lå fortsatt i tet. Bård Hauan Andersen gjorde jobben på 3 etappe og kom inn som nummer 4, kun 1 minutt bak leder.  Eirik Hauan Andersen løp 4. etappe og løp opp en plass. Her ble Scott Frazer og Kvaal Østerbø for sterke.  Gutta løp inn sammen og var god reklame for klubben i HSK drakter. JK er som O-festvalen og det største løpet i UK. Ha en fin ettermiddag". Hilsen Morten R.

Flere resulater her (JK).

En annen sterk prestasjon er Maria Hoffmans klare seier i Bohuslunken i D21E på søndag og med Ingunn Fristad på en sterk 2. plass. Jentene er i rute....

Resultater Bohuslunken her og referat hos Ingunn. Det er mange gode resultater herfra også og jeg vil nevne en overraskelse med Emma Bunæs på 3. plass i D12, kun ca. 1/2 minutt bak vinner.

Maria fulgte også opp med en fin 4. plass på 2.påskedag på Vikingträffen. Ikke så veldig langt bak Jenny Johanson fra Ulricehamn.