British Trail-Orienteering Championships

Pre-O3I helgen ble det arrangert British Trail-Orienteering Championships med deltagelse fra den norske pre-o eliten på startstreken. Halden SKs Martin Jullum var med og viste allerede nå gode takter for sesongen 2012.

Søndag kom Martin på en flott 4.plass i et sterkt felt. Betryggende å se at jeg er med såpass langt oppe på søndagen med en prestasjon som jeg selv følte var "bra" samtidig som det manglet litt på, svarer han på spørsmålet om hvordan det gikk.

På treningssamlingen ble det tid til en god treningsøkt på fredag, to mindre konkurranser på lørdag og det Britiske pre-o mesterskapet på søndag.

Mellomdistansen lørdag ble det finsk seier og beste norske var Lars Jakob Waaler på en fin 2. plass blant de 48 deltakerne. Martin kom på på 8.plass. Deltakelsen har god kvalitet med fire tidligere verdensmestre på startstreken.

Langdistansen søndag ble det dobbeltseier til svenskene ved Martin Fredholm og Ola Jansson. Martin Jullum ble best av de norske med en flott fjerdeplass. Tre nordmenn hadde samme poengsum og Lars Jakob, Geir og Arne kom på 11., 12. og 13. plass.

Les mer om turen via laglederens blogg: http://pre-ole.blogspot.com/