2.plasser til Anne Margrethe Hausken Nordberg og Olav Lundanes

En gledelig melding tikker inn på morgenkvisten om at både Anne Margrethe og Olav har tatt to sterke 2.plasser på jaktstarten i World Cup på New Zealand. Olav var rett bak vinner, Jerker Lysell med kun 5 sekunder og med Peter Öberg på 3. plass i behørig avstand.

I dameklassen vant Tove Alexandersson med en margin på 1.21 til Anne Margrethe og med Minna Kauppi på 3.plassen.

Mari Fasting fulgte fint opp med en 14 plass og Magne Dæhli ble nr 40, 12 min bak dagens vinner. Mer resultater finner du her.

For Anne Margrethe er vel dette noe av det beste resultatet individuelt i WC sammenheng på en stund og må være en stor oppmuntring foran den forestående sesongen. Vi ser også at Anne Margrethe har  avgjort spurten i en relativ stor gruppe og tydeligvis dratt stor nytte av sine avslutteregenskaper i et felt. At Mari også har hevet seg er meget positivt og hun var bare 7 minutter bak vinner tiden på en 14 plass.

Vi ser på mellomtidene at Olav har hatt kommandoen i sluttdelen, men at Jerker Lysell tydeligvis ble for sterk i sluttfasen. Olav og Jerker har tydeligvis dratt i fra resten av feltet, og det lover godt med tanke på Olavs form videre.