Gina Granstedt leder D16 i O-ringen

GinaGranstedtDagens 3 etappe er unnagjort og Gina Granstedt gjorde et nytt godt løp i klasse D16. Hun er nå nummer 1 sammenlagt. Eva Jurenikova løp best av våre  i D21E i dag og avanserte i sammendraget til en 6 plass etter en sterk 3 plass i dag.

Anne Margrethe Hausken Nordberg gikk på en megabom på 10 minutter i dag og er desverre med det ute av seierskampen sammenlagt og falt ned til 4 plass i sammendraget. Her kommer det nok til å bli et bikksjeslagsmål om 3 plassen og som også Eva nå har heng på med dagens gode løp. Eva tok en flott 3 plass etter suverene Simone Niggli og Tove Alexandersson. De to sistnevnte vil trolig gjøre opp om seieren sammenlagt da som nevnte Anne Margrethe bommet grovt på en post i dag. Det var synd for ellers viser farten at Anne Margrethe er i meget godt slag og hadde flere sterke strekk.

I H20 Elite løp Bojan Blumenstein et sterkt løp i dag og ble nr 9, noe som resulterte i mange plasser opp på lista. Vincent Coupat løp også sitt sterkeste løp i dag og ble nr 23, noe som også for hams del resulterte i avensement på sammenlagt lista. Med en bra avslutning kan Vincent komme seg inn blant de 25 beste.

Gry Granstedt som ledet i klasse D20 Lang, kom på 3 plass i dag og falt ned på 2 plass sammenlagt. Her vil det fortsatt være store muligheter for Gry til å klatre helt til topps med en god avslutning.

Ellers ser vi at Fredrik Eliasson i tillegg til å fighte blant de beste i H21 Kort, også vant MTB-O Åpen klasse og har tydeligvis lagt inn et høyt treningsgir. Lover bra for Fredrik.

Resultater her.

EvaJurenikova

Eva Jurenikova løp seg oppover på sammenlagtlista i dag med 3 plass.