Gry og Gina Granstedt holder 2 plass sammenlagt

SanderPå dagens etappe som var en mellomdistanse, var det siste mulighet til å posisjonere seg før den avsluttende jaktstarten. Av våre HSK'ere er det det søstrene Granstedt, Gry og Gina som ligger best plassmessig i sine klasser med hver sin 2 plass.. Anne Margrethe Hausken Nordberg beholdt sin 4 plass etter å ha blitt nr 5 i dag. Foto til venstre, Sander Finsrud Kirkebøen går ut som nr 8 i sin klasse i morgen etter jevn og god løping.

Anne Margrethe har en god mulighet til 3 plass men må da ta inn 1 1/2 minutt på Annika Billstam og samtidig holde unna for Lena Eliasson som følger rett bak. Eve Jurenikova falt litt etter tidsmessig i dag og kjemper om en 6-8 plass i sammendraget.

Ellers ser vi at Sander Finsrud Kirkebøen løper jevnt og trutt og er klart inne blant de 10 beste i sin klasse. I H21E ble Vincent nr 31 og ligger stabilt på 36 plass. Her går bl.a. Edgars Bertuks ut kun 3 minutter foran i morgen - det hadde vært en fin skalp Vincent !

Fredrik Eliasson stod over MTB-O i dag og konsentrerte seg om H21Kort og lykkes med en fin 5 plass, speseilt bra prestasjon med tidlig startnummer i dag. De som har vært med på o-ringen, vet at det ofte er stor fordel å starte seint med ekstra sporing ute i skogen.

Bojan Blumenstein løp nok et bra løp og er nå innom de 30 beste i sin eliteklasse etter 17 plass i dag.

Øvrige resultater finner du her