Elena best i helgens verdenscup i sprint i Sverige

Halden SK hadde hele 8 løpere med på årets første verdenscuprunde i Borås i Sverige i helgen. Elena Roos var helt i toppen i alle konkurranse, med 2. plass på stafetten som beste resultat.

Elena 1000px

Konkurransene ble sendt på NRK, med HSKs egen Kjetil Bjørlo som ekspertkommentaror. Bildet over er fra TV-sendingen av stafetten søndag.

Elena ble nr. 6 på torsdagens sprint. I seminfinalen på lørdagens knock-outsprint var hun i samme seminfinale som blant annet Tove Alexandersson og Andrine Benjaminsen, og kom ett fattig sekund for sent til å kvalifisere seg til finalen. Ikke overraskene vant Tove senere finalen og Andrine ble nummer 3.

På søndagens stafett løp Elena en råsterk siste etappe for Sveits, og med beste etappetid ble laget nr. 2. De andre på laget var Simona Aebersold, Joey Hadorn og Mathias Kyburz.

Halden SKs andre løpere i Borås var Adrien Delenne og Maelle Beauvir (FRA), Riccardo Scalet (ITA), Martin Roudny (CZE), Alvaro Casado og Ana Isabel Toledo Navaro (ESP) og Hanna Wiesniewska (POL). Av disse fikk Adrien best resultat, med seminfinalplass på knock-outsprinten og 11. plass for Frankrike på stafetten.