Kynningsrud AS - vår samarbeidspartner

kynningsrud partner

Selskapet Kynningsrud AS er en mangeårig samarbeidspartner for Halden Skiklubb. De har fulgt oss i tykt og tynt i bort i mot 30 år og er en av våre største partnere.

De har hatt (og har) en liten særstilling og fokus på vår stafettsatsning med spesielt 10Mila som kanskje det fremste og den mest markerte stafetten. Vår kontaktperson Torkil Kynningsrud har alltid vist stor interesse og følger veldig godt opp, etter både gode resultater og mindre gode. Bildet er fra Sprint NM tidligere i år hvor vi markerte en ny 3-årsavtale hvor leder Bjørn Axel Gran og Torkil Kynningsrud tok en liten "handshake".

I tillegg har vi litt ekstra oppfølging mot enkeltutøvere som spisser seg inn mot toppen. Se bilde nederst.

Kynningsrud er også aktivt med på bistand mot våre arrangementer. Blant annet både Grenserittet og Halden O-meeting (Norwegian Spring) har nytt godt av bistand og hjelp fra Kynningsrud i mange sammenheng. Vi setter stor pris på deres engasjement og støtte til vår drift i Halden Skiklubb. Vi takker for tilliten og er umåtelige glade for nye år i samarbeidsstolen.

På bildet under Sportslig leder Lasse Grøn, Niels Chrsitian Hellerud, Torkil Kynningsrud, Guilhem Elias og Håvard Wedege.

Team Kynningsrud