Inge Bråten kommer til Halden og Høiås

IngeBrthenDet er med stor glede at vi kan melde at Inge Bråten kommer på Høiåsbesøk, mandag 13.2.12 kl. 19.00. Inge Bråten er kjent for de fleste som tidligere norsk landslagssjef i langrenn samt en rekke andre oppdrag for flere nasjoner. Inge skal snakke om smøring og antagelig mye mer. Vi inviterer herved alle skivenner som ønsker litt påfyll.

Inge har stor erfaring fra skimiljøet gjennom mange år og vi kan garantere et hyggelig og spennende foredrag på Høiås til mandag. Så vi inviterer alle skivenner og det er selvfølgelig gratis inngang. Det blir praktiske "øvelser" og sikkert også en del artige anekdoter. Og ikke minst innføring i Galliums revolusjonerende verden, Ski-VM 2011 store glider suksess.

Han var landslagssjef for det norske herrelandslaget fra 1990 til 1994, og det svenske landslaget fra 2005 til 2007. Da han var hovedtrener for Norge tok Norge 15 OL- og VM-gull: tre i VM 1991, fem i OL 1992, fire i VM 1993 og tre i OL 1994. Han har også vært landslagstrener i Canada og Sveits.

Foredraget heter "Smørekurs med nogo attåt".

Bildet viser Inge sammen med bl.a. Martin Glomsrød, Knut Gustavsen og Arnt Edvin Andersen fra et mer eller mindre eksklusivt instruksjonskurs tidligere i vinter på Maura.