Inge Bråten trakk 50 på Høiås

IngeB1Med 50 tilhørere på Høiåshytta i kveld, holdt Inge Bråten en spennende kurs i smøring med nogot attåt. Inge fortalte om Gallium som er kanskje elitens mest benyttede glider smøring for tiden. På bildet er det Arnt Edvin som takker Inge for at han tok turen til Halden med å overrekke jubileumsboken, en HSK-Buff samt blomster til kona. Noe som ble godt mottatt.

Spesielt på -1 og varmere skal den være uovertruffen og ha strålende resulater. Med innlevelse og dypt engasjement fikk tilhørerne lytte til en Inge Bråten som har vært med i skimiljøet i mange år og som hadde mange gode historier å komme med.

Deltagerne var skiløpere i alle aldre, fra ungdommer med fremtiden foran seg i skisporet til aldrende stjerner som hadde Birken og Vasaloppet i blikket.

Galium er et produkt som er produsert i Japan og forenkler svært mye arbeidet med å behandle glidesonen på skiene. Med et enkelt strøk har man en glider som holder kanskje 15 mil. I tillegg kan den også benyttes oppi klister på midtsonen for å forhindre ising.

Inge holdt et engasjerende "kurs" og det er ingen tvil i undertegnedes øyne, at produktet ser svært interessant ut. Selv om det kan være skeptikere til slike produkter, følger vi godt Inges resonnement at det har skjedd svært lite på smøre- og skifronten de siste årene. Og at kanskje Gallium kan bli den neste revolusjon.... vi får vente og se. Og i mens er det opp til enhver å prøve.

IngeB2

IngeB3