HSK'ere på hovedløpet

Flott 3.plass til Gry GranstedtFlott 3.plass til Gry GranstedtHovedløpet for yngre arrangeres i år av Drammensklubben Konnerud og fra vår klubb deltar Anders Felde Olaussen i H 14, Gry Granstedt og Ingeborg Gustavsen i D 15, Espen Bjørk og Sander Finsrud Kirkebøen i H 15 samt Frøya Hauan Andersen, Malena Asheim Birkeland og Maiken Norsted Kildebo i D 16.

Lørdagens sprint ble avviklet i strålende sommervær i Drammen sentrum. Dagens resept var kjappe veivalg og raske bein. Konnerud, som også er med på å arrangere Drammenssprinten på ski nettopp i Drammen sentrum, gjennomførte et flott arrangement med godt vakthold i gatene. Gry, som ledet på meldepost, måtte gi fra seg ledelsen på slutten, men fikk en flott bronsemedalje. Blant gutta sikret Anders en fin, fin 5. plass. Ellers ble Malena nr 24, Maiken nr 26, Frøya nr 27, Ingeborg nr 45, Sander nr 66 og Espen nr 67.

Søndagens langdistanse ble arrangert på Hyllåsen med målgang på Konnerud skistadion. Her ble det vått og mye bomming som ga store utslag både tidsmessig og plasseringsmessig. Dagens beste prestasjon stod Malena for med en flott 5 plass etter å ha gjennomført et godt o-teknisk løp. Gry leverte også en flott prestasjon og sikret seg dermed en 6 plass, noe hun derimot var overrasket over når hun kom i mål. Anders fulgte så opp med å bli nr 17, Frøya nr 17, Maiken nr 21, Ingeborg nr 27, Sander 69 og Espen 76.

Vi gratulerer Sigrid Ottestad Hansen fra Gimle IF som løp inn til bronse både på sprinten og langdistansen!

Hovedløpene og alvoret er nå over og nå venter dager med treninger og sosialt samvær fram til kretsstafetten på onsdag. Da reiser denne flotte gjengen fra klubben vår sammen med 4 ledere videre for å gå i fjellet og vil først være tilbake i Halden til søndag. På denne turen skal de gå over breen fra Memurubu til Spiterstulen (8 t), videre ta seg fra Spiterstulen til Glitterheim (7 t) for så å avslutte med Besseggen (6 t). Vi ønsker både ufo-medlemmer og ledere GOD TUR og med ønske om strålende vær for turen!