En fantastisk UFO-tur på Budor!

UFO på Budor 2010. Foto: Kristian Bjørgul.UFO på Budor 2010. Foto: Kristian Bjørgul.














I helgen gikk årets UFO-tur til Budor av stabelen. Etter en uke med fine skitreninger i Halden dro 33 barn og 30 voksne til Budor med enda finere ski, snø, og treningsforhold.

Vi ankom Budor fredag ettermiddag og fikk oss en skitur før mørket la seg og alpinbakken åpnet for kveldskjøring. Der fikk de ivrigste med seg et par timer før maten ble servert. De som ikke var i bakken, og i tillegg ikke kunne noe særlig om skismøring, deltok på et eminent smørekurs med Knut som instruktør. Etter en veldig god Pizza og Meksikansk buffé var de fleste klare for sengen.

Lørdag morgen ble termosene fylt og matpakker smurt. I bra turvær med solen liggende på lur dro vi ut, noen med barn, noen med kona, noen alene eller med hund, for å nyte de flotte forholdene. UFO 13-16, som undertegnede var med, gikk en runde på 22km med stopp på Stenfjellhytta og Målia før turen gikk tilbake til Budor. Nå var det tid for lek og moro med brett eller slalåmski. Morten kjørte instruksjoner i skiteknikk for de som ønsket det. Middag med påfølgende underholdning i peisestua. Gitar og sang var et flott innslag. Konkurranseinstinktet i gjengen kom frem da det ble spørreleker med fine premier.

Søndag morgen strålte solen og forventningene var høye for denne dagen. Disse forventningene slo også til. Med flotte løyper og VR40 under skia var alt perfekt. Knut og Kjetil tok med seg 13-16 gjengen uten VR40, og lærte bort skøyteteknikk. Irene og Geir tok med seg de yngste på skilek. Etter en perfekt helg, gikk pakking, rydding og hjemtur som en lek.

Takk til alle som bidrar til dette flotte fellesskapet.