SKISAMLING PÅ NORDSETER

Ut på tur, aldri sur!

Nå i helgen var UFO på sin årlige skisamling. Nytt av året var at denne var lagt til Nordseter ved Sjusjøen. Nesten 100 store og små ankom Nordseter fredag ettermiddag/kveld. 

Barna benyttet seg raskt av bademulighetene som er nytt siden vi i år var på Nordseter Sportell mens noen av de voksene gikk på ski eller var på smørekurs med Knut “Turbo” Gustavsen. Til kurset var mammaer og ungdommen spesielt invitert. Senere på kvelden samlet alle seg til middag, pølsegryte med pasta og pudding til dessert.

Lørdag var det “ut på tur, aldri sur”. De eldste UFOene dro på ski-o renn på Naterudstilen, mens de andre gikk til Sjusjøen cafe og kiwi, hvor nistematen ble spist sammen med litt sjokolade. Det var strålende sol og ikke for kaldt så det ble nesten påskestemning. Tilbaketuren gikk enten via Birkebeinerløypa eller korteste vei (for de minste).

Ettermiddagen ble brukt til bading, hopping i snøen fra terrassen, i slalåmbakken eller på langrennstur.                     Lørdagsmiddagen var taco og fromasj. Etterpå hadde de eldste gjort i stand for en lek for alle barna og ungdommene, mens 14-års jentene hadde laget en krevende Quiz.

På søndag dro mange på ski-o, der ca. 25 barn, unge og voksene deltok. Dit kom folk seg i bil eller på ski. Noen valgte å dra direkte hjem derfra, mens andre utnyttet den strålende dagen maksimalt og dro ikke hjem før uti kveldinga.

En rask spørrerunde viser at de aller fleste vil helst til Nordseter Sportell neste år også!

Vi takker Arild Kirkebøen for et flott opplegg.

Folksomt på utsiden av Nordseter Sportell. Familien Wingstedt på Sjusjøen. En velfortjent spisepause. Sosialt på kvelden.