UFO-Challenge!

Klart for startKlart for startLørdag 15.juni ble det arrangert UFO-Challenge for både små og store. Alle så ut til å kose seg i de forskjellige utfordringene som var lagt til Bunæs gård. I alt var det åtte lag på startstreken, tre lag med de yngste UFOene, tre lag med de eldste UFOene og to gubbelag.

Oppmøte var som vanlig på Hjortsberg hvor hvert lag fikk utdelt en konvolutt med kart og oppgaver som skulle hjelpe dem til turens hovedmål: Bunæs gård. Underveis på turen fikk man testet sine orienteringskunnskaper gjennom linjeorientering, micro og at deler av strekket var hvitt og du måtte følge kompasskursen. Etter man hadde greid å komme seg gjennom den o-tekniske delen av UFO-Challenge ventet det flere spennende aktiviteter på Bunæs, luftegevær skyting og et brikkeløp med litt mer uvanlige poster enn det man er vant til. Nevnes kan være siste posten på brikkeløpet som lå på en isoporplate fem meter ute i vannet. Hvis du var av de aller tøffeste kunne du hoppe fra en fjellskrent og ut i vannet eller du kunne velge en litt snillere vei for å komme deg ut.

Alle sammen, små og store jobbet veldig bra og de gav aldri opp. Selv om noen møtte noen utfordringer tok de alle det med et smil og gjorde sitt beste for å få gjennomført oppgaven. UFO-Challenge er ingen konkurranse med tid, det er en litt annerledes konkurranse hvor du skal ha det morsomt sammen med dine venner og konkurrenter, noe som handler om samarbeid.

Bunæs gård var en fin arrangement plass, god oversikt for publikum og i seg selv et veldig fint sted. Det var også et flott salg, hvor du for eksempel kunne velge å kjøpe deg en nydelig middag, kylling og ris. Alle deltakerne virket blide og fornøyde etter en morsom dag i skogen, hvor det ikke være om å gjøre å vinne, men å delta. Årets arrangører hadde gjort en veldig bra jobb og vi ser frem i mot neste års UFO-Challenge.
Mat er viktig!Mat er viktig!Guro på brikkeløpets sistepost.Guro på brikkeløpets sistepost.Ingrid skyter med luftgevær.Ingrid skyter med luftgeværBespisning!Bespisning!Mats stuper ut til siste post.Mats stuper ut til siste post.