Velkommen til UFO! Vi starter opp igjen torsdag 22. august

Da er vi klare for høstsesongen, og vi ønsker store og små, nye og «gamle» velkommen til Høiåstrening igjen torsdag 22. august kl. 18.

Har du lyst å bli med på trening, utelek, kart, søle, o-løp, sykkeltur, skrekk o-gru, refleksløyper, pizzafest, vafler og mye mye mer?

Hvis du er mellom 7 og 16 år og har lyst til å begynne i Halden skiklubbs ungsdomsgruppe, også kalt UFO, er dette den rette dagen å starte på.

Treningen deles i tre aldersgrupper. De som er 13 år og eldre (født 2006 og tidligere) driver mest med orienteringstrening med utgangspunkt fra Høiåshytta. Gruppa fra 9-12 år (født 2007-10) har både en del utelek og orienteringstrening. I den yngste gruppa, fra 7 til 8 år (født 2011-12) er det mest utelek, i all slags vær, året rundt. Etter treningen pleier de fleste å bli med inn på Høiåshytta for en matbit og hyggelig prat. Der serveres det gratis kveldsmat for UFO-ene, og det er en god anledning til å bli enda bedre kjent med de andre som er med på UFO.

Har dere spørsmål, kontakt Lene Sandvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.tlf: 90669728). Mer informasjon om UFO finner du på hjemmesiden vår eller på Facebook.

Er du fortsatt usikkert hva orientering er, så få du en kort introduksjon her.

5

IMGP7392

IMGP8314

IMG 3748