Første Ungdomsserieløp i 2021 i Halden

I flott sommervær ble i går det første ungdomsserieløp for året i Østfold arrangert ved Folkevang skole i Halden. Kravene til smittevernet ble nøye ivaretatt under hele arrangementet av smittevernsansvarlig Ellen Kathrine Svendsby.

Åpning for arrangementer uken før krevde raskt handling av arrangøren, men rutinene i klubben gjorde dette til en enkel sak. Lang ventetid på årets første o-løp i kretsen førte til gledelig mange påmeldinger til løpet.

Folkevang skole besto av typisk nærterreng med mange stier og bratte skråninger med skrenter, hvor løperne fikk testet ferdighetene sine. Halden stilte med hele 40 løpere og viser at det gror godt i treningsgruppene. De fleste har trent godt under vinteren selv med Korona-restriksjoner og viste store fremskridd i o-løypa.

Halden tok også med seg 3 klasseseier gjennom Ville Wingstedt i H11-12, Emma Olsen i D17-20, Elias Mosebekk i H10-20C og Herman Lien Backstrøm i H17-20. I tillegg løp flere HSK-ere på pallen: 2.plassen gikk til Minna Wingstedt i D13-14, Sigrid Schmitt Gran i D15-16 og Martin Bryggen i H10-20C. 3.plassen gikk til Sean Berget i H10-20C og Sivert Poppe i H17-20. Vi gratulerer!

Øvrige resultater finnes her.

Alle HSK-ere, foruten N-åpen, var utstyrt med GPS. GPS-sporene kan analyseres i Livelox.

De neste 2 løp i Ungdomsserien arrangeres tirsdag den 8.juni i Fredrikstad og den 15.juni i Moss. Meld dere på til løpet i Fredrikstad allerede nå her.