Flott innsats på Ungdomsserien i Fredrikstad

I fint sommervær ble i går det andre løpet i Ungdomsserien arrangert ved Onsøy i Fredrikstad. Terrenget besto av mange stier, høyder og åpne områder, hvor løperne fikk testet o-ferdighetene sine. Det var hele 45 løpere pluss mange foreldre, som tok turen til Fredrikstad, og med det var vi faktiskt enda flere enn forrige uke i Halden, imponerende!

Halden tok med seg 3 klasseseier gjennom Inger Anne Svendsby Braarud i D Utvikling, Ville Wingstedt i H11-12 og Bendik Eliassen i H17-20. I tillegg løp flere HSK-ere på pallen: 2.plassen gikk til Minna Wingstedt i D13-14, Sigrid Schmitt Gran i D15-16, Emma Olsen i D17-0, Noah Ekstrøm i H Utvikling og Martin Bryggen i H15-16. 3.plassen gikk til Kristine Bekkevard i D11-12, Johan Fredrik Svendsby Braarud i H11-12, Sverre Sandvik i H15-16 og Sigurd Sandvik i H17-20. Vi gratulerer!

Øvrige resultater finnes her.

De fleste HSK-ere var utstyrt med GPS. GPS-sporene kan analyseres i Livelox.

Det siste løpet i Ungdomsserien innen sommerferien blir i Moss den 15.juni. Meld dere på til løpet allerede nå her.