Telttur for UFO

Som en aktivitet i Friskusmerket ble det arrangert telttur fra fredag til lørdag for årgangene 2011 - 2013. Det var hele 24 barn, 4 ledere og noen foreldre som var med på turen hvor vi i år slo leier ved Ørsjøen og Buerskogen Camping. En fin gjeng, flott vær og camping på stranden bidro til at dette ble en hyggelig og artig tur for alle :)

Screenshot_2023-06-06_at_21.39.15.png

Barna møtte opp på Hjortsberg skole på fredag og ble kjørt ut til Buerskogen Camping ved Ørsjøen hvor vi slo leir helt nede ved vannet. Vi satte alle pris på "luksusen" det var ved å telte ved denne flotte, og litt gjemte, camping-perlen hvor vi hadde tilgang til både leke-, bade- og serveringsplass. Det ble en fin fredag kveld hvor vi rakk å sette opp teltene, bade (2 ganger), leke, telle dinosaurer og spise taco. Is og litt godteri ble det også tid til, og ved midnatt var det nesten helt stille..

Lørdagen startet når førstemann våknet og frokosten ble dekt på langbord på stranden. Noen rakk å bade et par ganger og vi fikk tatt ned teltene før det ved 10-tiden var klart for gåtur opp til Hisåsen. På en delvis nylagd sti tok vi oss opp til toppen og en fantastisk utsikt. Her ble det pause og litt snacks før vi bega oss hjemover. I det flotte været hadde vi fått opp varmen og turens siste bad før hjemreise ble det deiligste :) 

Takk til alle barna, ledere og foreldre slik at det ble en flott, morsom og minnerik tur!

IMG_6430.jpg

IMG_6432.jpg

IMG_6428.jpg

IMG_6262.jpg