Nissejogg på Høiås

Nissejogg på tunet

Nissejogg på tunet

Den årlige nissejoggen for UFO ble torsdag 14.desember gjennomført på Høiås. Gruppene ble slått sammen for kvelden, og i vakre vinterforhold ble det satt av en time til morsom lek i snøen. 

Etter treningen ble alle samlet inne på hytta, hvor det ble servert ostesmørbrød, pepperkaker og klemtiner. Til stor glede dukket også nissen opp, med en sekk full med godteposer. 

UFO samler 40-60 barn og ungdommer på Høiås hver torsdag. De får spennende oppgaver og utfordringer, og opplever mestringsfølelse, samhold og glede. Dette er mulig, kun fordi vi har et knippe trenere som stiller opp uke etter uke for å gi barna og ungdommene denne muligheten. Trenerne denne høsten har vært Bodil, Vendula, Ingrid, Heidi, Anja og Malin. Kvelden ble derfor avsluttet med en blomsterhilsen og applaus til trenerne for innsatsen gjennom 2023. Vi har også hatt god hjelp av Åsne i år, og det venter et vaffelkort til henne som takk for innsatsen. Tusen hjertelig takk til dere alle sammen!

Normalt deles det også ut Friskusmerker på Nissejoggen. Dette er er merker som utdeles til barna fra 9-12 år basert på deltakelse i bestemte arrangement gjennom året. En rampenisse har imidlertid gjemt disse merkene, så vi satser på at disse kommer på plass i løpet av jula slik at vi kan dele ut merkene og Innsatsprisen på treningen torsdag 4. januar.